Tražilica
          
ON-LINE rezervacija hotela
Po kriterijima obiteljski hotel Po karti
IZBOR DESTINACIJE
obiteljski hotel
IZBOR HOTELA
obiteljski hotel
DODATNI PODACI
obiteljski hotel
moje rezervacije
posebne ponude

izvan sezone

Posebne ponude, akcijske cijene i paket aranžmani malih i obiteljskih hotela u predsezoni.
tečajna lista
Valuta Jedin. Vrijednost
EUR17,557787
USD17,168536
GBP18,815802
CHF17,035735
Konverter:
 = 
 
vremenska prognoza
Izvor: DHMZ

O hotelima

mali hotel
Mali obiteljski hoteli dio su novog lica hrvatskog turizma. Ta novina u hrvatskoj turističkoj ponudi objedinjuje sve kvalitete hrvatskog turizma koje ste poznavali dosad s onim prednostima koje su se počele otkrivati kao kvaliteta tek posljednjih godina. Ako Vam se stoga učinilo kako je i ovaj katalog nešto iz Hrvatske novo, u pravu ste.

S malim obiteljskim hotelima otvara nova stranica hrvatske turističke ponude jer se gost ponajbolje osjeća u bliskom, neposrednom, obiteljskom ugođaju. Dakle, u okruženju koje uvažava njegovu posebnost, koje poštuje osobne želje i sklonosti, koje zna što učiniti da se svako od nas osjeća kao pojedinac prihvaćeno, poštovano, zadovoljno. Toplina osobnog pristupa nenadomjestiva je ičim drugim, a upravo mali obiteljski hoteli onaj su oblik hrvatske turističke ponude koji tu toplinu najbolje prepoznaje. Netko je već rekao kako su to mali hoteli s velikom dušom. Da bi Vam omogućio susret s najboljim što se u Hrvatskoj može ponuditi, svaki se od katalogom predstavljenih obiteljskih hotela vrlo izravno nadovezuje na specifičnosti kraja u kojem se nalazi.

U želji da Vas upozna s izvornim, autentičnim lokalnim vrijednostima, svaki hotel priča zasebnu, svoju priču. Mnogo je načina na koje to čine, vrlo često spajajući ih u jednom. Čine to arhitekturom koja odražava utjecaje podneblja, prepoznatljivim uređenjem interijera, mirisima i okusima lokalne kuhinje, vinskom kartom tipičnom za određen kraj, izletničkim turama koje odvode u krajolike kojih nema nigdje drugdje, sportskim i rekreativnim aktivnostima za koje su određene lokacije u Hrvatskoj kao izmišljene. U susretu s domaćim stanovništvom, također u razgovoru s vlasnikom hotela, moguće je osjetiti lokalni kolorit. Jednom riječju, u svakom od hotela moguće je osjetiti duh mjesta. I možda je upravo to ona zajednička nit koja povezuje sve katalogom predstavljene, po mnogo čemu tako različite hotele.
Izabrati drukčije, izabrati specifično, izabrati individualizirano (uz uvjerenost da ćete u našim hotelima biti i primljeni u skladu s tim odlikama) je ono što trebate imati na umu dok listate stranice kataloga.

Dragi prijatelji,

Vjerujemo u Vaš izbor.

Šime Klarić

Predsjednik Nacionalne udruge obiteljskih i malih hotela

Katalog obiteljskih i malih hotela (pdf)Poštovani,

molimo Vas da zbog Vaše udobnosti i poštivanja zakona provjerite jeste li prijavljeni za cijelo vrijeme svog boravka, od dana dolaska do dana odlaska. Vaša provjera posebice je važna i potrebna ukoliko boravite u privatnom smještaju zbog kvalitete
usluge i Vaše udobnosti te onemogućavanja ilegalnog rada onih domaćina koji nisu po zakonu registrirani za pružanje usluge smještaja u skladu sa zakonom.

Unaprijed Vam se zahvaljujemo na suradnji i želimo Vam ugodan boravak.

NACIONALNA UDRUGA OBITELJSKIH I MALIH HOTELA

Obala hrvatskog narodnog preporoda 7/3
HR-21000 Split

tel. +385 (0)21 317 880
fax. +385 (0)21 317 881
mob. +385 (0)98 355 888

e-mail:

info@omh.hr

projekt@omh.hr

www.facebook.com/small.family.hotels.croatia

OMH B2B
 CONTACT US
+385 (0)21 317 880
Hotels

Prijavite se newsletter
 

  Follow Me on Pinterest

   Subscribe to me on YouTube

javite nam se
informacije
pridružene članice


Generalni sponzori