Tražilica
          
ON-LINE rezervacija hotela
Po kriterijima obiteljski hotel Po karti
IZBOR DESTINACIJE
obiteljski hotel
IZBOR HOTELA
obiteljski hotel
DODATNI PODACI
obiteljski hotel
moje rezervacije
posebne ponude

izvan sezone

Posebne ponude, akcijske cijene i paket aranžmani malih i obiteljskih hotela u predsezoni.
tečajna lista
Valuta Jedin. Vrijednost
EUR17,557787
USD17,168536
GBP18,815802
CHF17,035735
Konverter:
 = 
 
vremenska prognoza
Izvor: DHMZ

ACOST - Seminari i studijsko putovanje u Italiju

obiteljski hotel


PROJEKT ACOST - seminari 'Upravljanje i destinacijski menadžment za održivi razvoj regionalnog turizma u Hrvatskoj' i 'Digitalni marketing za hotele: kako poboljšati učinkovitost prodaje putem novih medija'

listopad 2011.
Na temeljima uspješne suradnje na projektu 'Piccoli grandi alberghi' iz 2009. godine, Nacionalna udruga obiteljskih i malih hotela je sa svojim talijanskim partnerom agencijom Informest iz Gorizie realizirala novi projekt - ACOST 'Azioni coordinate di sviluppo turistico'. Projekt financira Talijanska vlada po zakonu u 84/01, a cilj projekta je nastaviti i ojačati suradnju između Hrvatske i Italije na aktivnostima razvoja turističke ponude i destinacije. Partner u projektu ACOST s hrvatske strane je Nacionalna udruga OMH, a s talijanske agencija Informest i Trentino School of Management. Potporu projektu dalo je i Ministarstvo turizma RH. Strateško upravljanje i destinacijski menadžment su ključni elementi za održivi razvoj turizma u Hrvatskoj i vjerujemo da će razmjena iskustava i prenošenje najuspješnijih primjera iz prakse iz Italije i europskih zemalja još više ojačati naše zajedničke kapacitete za upravljanjem destinacijama.
U sklopu projekta ACOST  Nacionalna udruga OMH organizirala je edukaciju članova, ali i drugih dionika u turizmu: Upravljanje i destinacijski menadžment za održivi razvoj regionalnog turizma u Hrvatskoj i Digitalni marketing za hotele. Seminari su održani u Zagrebu, Splitu, Motovunu, Opatiji, Karlovcu i Trogiru.
acost seminari digitalni marketing OMH
Posebni je cilj Udruge OMH ovim projektom ojačati suradnju i komunikaciju malih poduzetnika u turizmu – obiteljskih hotelijera i javne uprave na svim razinama na unapređenju i razvoju destinacijskog proizvoda i destinacijskog menadžmenta. U 2011. odrađene su planirane aktivnosti: edukacija na  području strateškog planiranja i destinacijskog menadžmenta, promocije i online prodaje te razmjena iskustva i primjera iz prakse.
 
Studijsko putovanje članova OMH u Italiju - za  sudionike seminara ACOST (study Tour Trentino)

siječanj 2012 - TRENTINO, ITALIJA

Petodnevno studijsko putovanje u Italiju za 20 sudionika seminara organizirano je krajem siječnja 2012. godine  s  ciljem upoznavanja najboljih primjera iz prakse u destinacijskom menadžementu i susreta s talijanskim nositeljima turističke politike na centralnom i regionalnom nivou kako bi se stvorile buduće prilike za međunarodnu suradnju. Putovanje u regiju Trentino omogućilo je našim članovima i dionicima u turizmu koji su sudjelovali na edukativnim seminarima da uče iz primjera najbolje prakse uspješnih malih hotelijera i organizacija za destinacijski menadžment u Riva del Gardi, Trentu i Val Di Fiemmeu. Također su članovi imali prilike sudjelovati na sajmu ExpoRiva Hotel za opremanje hotela. Posjetiil su i ured turističke zajednice Riva del Garde "Ingarda" gdje je za njih održana prezentacija na temu Motivacija turista i razvoj ciljanih proizvoda.
omh study tour trentino Acost
U kongresnom centru Panorama smještenom na planini iznad Trenta sudionike putovanja ugostili su predavači iz Trentino School of Management održavši zanimljivo predavanje na temu Proizvodni klubovi hotela u Trentino: strategija i marketing. U Dolomitima u mjestu Val di Fiemme grupa je u hotelu Bellavista imala prilike vidjeti na koji način mala grupacija od tri hotela radi svoj web marketing i distribuciju: case study Bien Vivre Hotels. Putovanje se bližilo kraju, pa je za članove organizirana neponovljiva avantura pješačenja kroz šumu sa tzv. "krpljama" po dubokom snijegu te ručak u tipičnoj planinskoj kući, a večera na 2000 nadmorskih metara u tzv Baiti gdje je grupa došla na motornim sanjkama. Ovo putovanje povezalo je i naše članove koji su u dobrom društvo ponešto i naučili na primjeru talijanskih hotelijera.

Projekt je financiran od strane talijanskog Ministarstva ekonomskog razvoja prema Zakonu 84/01
OMH B2B
 CONTACT US
+385 (0)21 317 880
Hotels

Prijavite se newsletter
 

  Follow Me on Pinterest

   Subscribe to me on YouTube

javite nam se
informacije
pridružene članice


Generalni sponzori