O hotelima

O hotelima

Mali obiteljski hoteli dio su novog lica hrvatskog turizma. Ta novina u hrvatskoj turističkoj ponudi objedinjuje sve kvalitete hrvatskog turizma koje ste poznavali dosad s onim prednostima koje su se počele otkrivati kao kvaliteta tek posljednjih godina. Ako Vam se stoga učinilo kako je i ovaj katalog nešto iz Hrvatske novo, u pravu ste.

S malim obiteljskim hotelima otvara nova stranica hrvatske turističke ponude jer se gost ponajbolje osjeća u bliskom, neposrednom, obiteljskom ugođaju. Dakle, u okruženju koje uvažava njegovu posebnost, koje poštuje osobne želje i sklonosti, koje zna što učiniti da se svako od nas osjeća kao pojedinac prihvaćeno, poštovano, zadovoljno. Toplina osobnog pristupa nenadomjestiva je ičim drugim, a upravo mali obiteljski hoteli onaj su oblik hrvatske turističke ponude koji tu toplinu najbolje prepoznaje. Netko je već rekao kako su to mali hoteli s velikom dušom. Da bi Vam omogućio susret s najboljim što se u Hrvatskoj može ponuditi, svaki se od katalogom predstavljenih obiteljskih hotela vrlo izravno nadovezuje na specifičnosti kraja u kojem se nalazi.

U želji da Vas upozna s izvornim, autentičnim lokalnim vrijednostima, svaki hotel priča zasebnu, svoju priču. Mnogo je načina na koje to čine, vrlo često spajajući ih u jednom. Čine to arhitekturom koja odražava utjecaje podneblja, prepoznatljivim uređenjem interijera, mirisima i okusima lokalne kuhinje, vinskom kartom tipičnom za određen kraj, izletničkim turama koje odvode u krajolike kojih nema nigdje drugdje, sportskim i rekreativnim aktivnostima za koje su određene lokacije u Hrvatskoj kao izmišljene. U susretu s domaćim stanovništvom, također u razgovoru s vlasnikom hotela, moguće je osjetiti lokalni kolorit. Jednom riječju, u svakom od hotela moguće je osjetiti duh mjesta. I možda je upravo to ona zajednička nit koja povezuje sve katalogom predstavljene, po mnogo čemu tako različite hotele.

Izabrati drukčije, izabrati specifično, izabrati individualizirano (uz uvjerenost da ćete u našim hotelima biti i primljeni u skladu s tim odlikama) je ono što trebate imati na umu dok listate stranice kataloga.
Dragi prijatelji,

Vjerujemo u Vaš izbor.

Predsjednik Nacionalne udruge obiteljskih i malih hotela
Šime Klarić 


  Katalog obiteljskih i malih hotela (pdf)
 

Poštovani,

molimo Vas da zbog Vaše udobnosti i poštivanja zakona provjerite jeste li prijavljeni za cijelo vrijeme svog boravka, od dana dolaska do dana odlaska. Vaša provjera posebice je važna i potrebna ukoliko boravite u privatnom smještaju zbog kvalitete usluge i Vaše udobnosti te onemogućavanja ilegalnog rada onih domaćina koji nisu po zakonu registrirani za pružanje usluge smještaja u skladu sa zakonom.

Unaprijed Vam se zahvaljujemo na suradnji i želimo Vam ugodan boravak.

NACIONALNA UDRUGA OBITELJSKIH I MALIH HOTELA
Obala hrvatskog narodnog preporoda 7/3
HR-21000 Split

tel. +385 (0)21 317 880
fax. +385 (0)21 317 881
mob. +385 (0)98 355 888

e-mail:
info@omh.hr
projekt@omh.hr

www.facebook.com/small.family.hotels.croatia
Partneri
u projektu zelene i digitalne tranzicije