Potpisani i uručeni ugovori u okviru Projekta „Jačanje socijalnog dijaloga – faza III“

Potpisani i uručeni ugovori u okviru Projekta „Jačanje socijalnog dijaloga – faza III“

Nacionalna Udruga obiteljskih i malih hotela je jedan od partnera projekta „Turistički sektor i uloga socijalnog dijaloga".

U četvrtak, 4. listopada, u  Ministarstvu rada i mirovinskoga sustava  održano je potpisivanje i svečano uručavanje ukupno osam ugovora u okviru Projekta „Jačanje socijalnog dijaloga – faza III“ . Riječ je o dva projekta.
 

Nositelj prvog projekta „Turistički sektor i uloga socijalnog dijaloga“ je Sindikat turizma i usluga Hrvatske, a partneri na projektu su Udruga poduzetnika u hotelijerstvu Hrvatske (UPUHH), Udruga hrvatskih putničkih agencija (UHPA), Hrvatski ferijalni i hostelski savez (HFHS), Kamping udruženje Hrvatske (KUH) te Nacionalna Udruga obiteljskih i malih hotela (OMH). Ugovore su predsjedniku STUH-a, Eduardu Andriću, koji je ugovore potpisao u ime STUH-a, uručili ministar rada Marko Pavić i ravnatelj Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Ante Lončar.

Provedba projektnih aktivnosti trajat će 18 mjeseci. Ukupni proračun projekta iznosi 1.433.468,38 HRK te se radi o 100% bespovratnih sredstava koja će partnerima biti dodijeljenja iz Europskog socijalnog fonda - Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. Cilj ovog projekta je povećati učinkovitost, održivost rezultata i kontinuitet socijalnog dijaloga u Republici Hrvatskoj.


Izvor: STUH / UHPA / UPUHH / KUH

Partneri
u projektu zelene i digitalne tranzicije