Proljetni ciklus kuharskih radionica

Proljetni ciklus kuharskih radionica

KUHARSKE RADIONICE ZA ČLANOVE:

Proljetni ciklus 


Poštovani članovi, 
 
U suradnji s Agencijom za ruralni razvoj Istre, Nacionalna udruga OMH organizira edukacijsko-kuharske radionice za svoje članove, a sve s ciljem trajne edukacije i usavršavanja u sektoru ugostiteljstva, turizma i hotelijerstva.
U nastavku Vam donosimo termine nadolazećih edukacija.

TERMINI I TEME:
 
Kreativna jela glavonožaca 2
*David Skoko, chef konobe Batelina (Pula)
VRIJEME ODRŽAVANJA: 04. travnja 2023., 9:00 h

Sipa, sipica, bobić, lignja, lignjun, lignjica, liganj i hobotnice dio su roda glavonožaca zastupljenih u Jadranu, a tema su ove kuharske radionice s ciljem  njihovog detaljnijeg upoznavanja i njihove valorizacije putem inovativnih jela. Glavonošci se mogu ukomponirati u predjelima i glavnim jelima te uz pravilno sljubljivanje s drugim namirnicama, mogu postati vrhunska nutritivna jela. 

Kreativna kuhinja konobe Zijavica – put od polaznika kuharskih radionica EGCI-a do vrhunskog kuhara i potvrde JRE-a
*Stiven Vunić, chef konobe Zijavica (Mošćenička draga)
VRIJEME ODRŽAVANJA: 12. travnja 2023., 09:00 h

U Edukacijsko gastronomskom centru Istre, Stivena Vunića pamte kao jednog od prvih polaznika i izuzetna je prilika ovom radionicom okruniti njegov uspjeh, potvrđen JRE oznakom i priznanjima mnogih vodiča.
 
Izazovi klaoničke 5/4 u Michelinovoj gastronomiji
*Deni Srdoč, chef restorana Nebo u sklopu Hilton Rijeka 
VRIJEME ODRŽAVANJA: 13. travnja 2023., 09:00 h

Chef Deni Srdoč, svojevremeno najmlađi Michelinov kuhar u Hrvatskoj i dalje neumorno stvara i kreira u restoranu restorana Nebo u sklopu Hilton hotela.
Radionica koja u osnovi ima „no waste“ tematiku u realizaciji je edukacija u kojoj se posebna gastronomska vrijednost daje manje popularnim klaoničkim rezovima, a za koje je potrebno mnogo znanja i umijeća za njihovu pripremu, osobito u visokoj gastronomiji. 
 
 
MJESTO ODRŽAVANJA: 

Kuharske radionice se odvijaju u "Edukacijskom gastronomskom centru Istre" na Gortanovom brijegu u Pazinu (na kružnom toku ispred Plodina u Pazinu nalazi se oznaka za centar),
 
 
PRIJAVE NA RADIONICE

Prijave za navedene radionice možete poslati na mail Udruge OMH info@omh.hr  

U prijavi je potrebno navesti podatke. 
Ime hotela: 
Ime polaznika:
Naziv i datum izabrane radionice:
Mobitel i mail za kontakt sudionika:

NAPOMENA: Kao i prošle godine za sudjelovanje na dvije radionice po vlastitom izboru naši članovi plaćaju samo kotizaciju, a ostatak pokriva Udruga OMH. Za sudjelovanje na više od dvije radionice u mogućnosti smo Vam osigurati poseban popust za članove.
Detalje ćemo Vam poslati putem maila nakon prijave.


Partneri
u projektu zelene i digitalne tranzicije